Massages & behandelingen●

hand1

Deze handen –
Ik heb handen die graag iemand zouden aaien. Al is af en toe eens zwaaien ook een goed begin
-Jaap Robben-

Een warme aanraking zorgt voor diepe ontspanning

Energetische massage
Een zachte, ontspannende lichaam-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen. Door zachte effleurages of strijkingen verdwijnen spanningen en wordt de energie in lichaam en geest in balans gebracht.
60 minuten/€50
90 minuten/€75

Marma-massage●
Energetische massage waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillenden marmapunten op het lichaam. Deze oosterse behandeling maakt deel uit van de Ayurveda. De verschillende drukpunten staan elk in verbinding met een orgaan of lichaamsfunctie. Deze diep ontspannende massage, waarbij 50 marmapunten aan bod komen, brengt het energetische lichaam in balans.
60 minuten /€50

Hydra-massage●
Een bijzondere en verwarmende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal warmwaterkussen.De combinatie van de massage en de warmte van zorgt voor uiterst rustgevende ervaring waarbij je het gevoel hebt te drijven. Het hele lichaam wordt behandeld terwijl je gewoon op je rug blijft liggen. Ideaal voor mensen die moeilijk of niet graag op hun buik liggen. Door de zachtheid en het verwarmend effect is deze massage ook geschikt voor zwangere vrouwen.Bij Rustpunt Mechelen wordt deze massage enkel bij vrouwen gedaan.
60 minuten/€60

Zwangerschapsmassage
Zwanger zijn is heel bijzonder en behoort tot de mooiste periodes in het leven van een vrouw. Het lichaam dat nieuw leven draagt, verdient tijdens de zwangerschap best wat extra aandacht. De zwangerschap zorgt immers voor nogal wat lichamelijke veranderingen en dit brengt soms een aantal ongemakken met zich mee. Een zwangerschapsmassage kan deze ongemakken verlichten. Het is een zalige weldaad voor de zwangere vrouw waarvan ook het kindje volop kan meegenieten. Er wordt bij deze massage gebruik gemaakt van verschillende soorten kussens om het lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. De massage gebeurt in zijligging en is door de zachtheid diep ontspannend voor mama en baby, verlicht zwangerschapskwaaltjes en stimuleert de bloedsomloop.
Duur 50 minuten/€50

 

Er zijn ook verschillende abonnementen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie


Aroma Balance massage●
De Aroma Balance massage is een zachte en bijzonder massage, waarbij elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Bij deze massage wordt gewerkt met 8 verschillende essentiële oliën, afkomstig van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. De Aroma Balance massage vermindert stress, boost het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreacties en brengt balans tussen lichaam en geest. Bij deze massage wordt vooral op de rug, hoofd en voeten gewerkt. (Hou er rekening mee dat er ook een beetje olie in het haar komt). Ervaar de heerlijk aromatische geuren van deze bijzondere massage.
50 minuten/€50

Aroma Balance massage met handmassage●
60 minuten/€60

Edelsteenmassage met rozenkwarts
Door gebruik van warme olie en verwarmde edelstenen geeft deze lichaamsmassage een diep ontspannend resultaat. De helende kracht van rozenkwarts brengt evenwicht, werkt kalmerend en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie
60 minuten/€50

Edelsteenmassage met jade
Door gebruik van warme olie en verwarmde edelstenen heeft deze lichaamsmassage een diep ontspannende werking. Jade heeft een positieve werking op het algemene welzijn en zorgt voor harmonie en evenwicht.
60 minuten/€50
90 minuten/€75

Herbal Body – lichaamsmassage met kruidenstempels●
Zachte en verwarmende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van Thaise kruidenstempels. De stempels bevatten o.a. kurkuma, citroengras, tamarindebladeren, pompelmoesschil, limoenblaadjes en gember. Deze werking van deze bijzondere kruidenmengeling zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en activeert de stofwisseling. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Laat je meevoeren door de heerlijke geuren van deze kruidenstempels en waan je even op vakantie in het Verre Oosten.
75 minuten/75 euro

Herbal Earth -Voetmassage met kruidenstempels
Een zachte vorm van voetreflex die zowel ontspannend als stimulerend werkt. Ook de onderbenen krijgen een ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels met o.a. lavendel, kamille, passiflora en kamfer.
60 minuten/€50

Herbal Heaven – Gezichtsmassage met kruidenstempels●
Zachte Indonesische gezichts- en hoofdmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van kruidenstempels met o.a. lavendelbloemen, frambozenbladeren, bonenkruid en hopbloemen. Laat je meevoeren door de hemelse geuren van deze kruiden.
30 minuten/€30

OrangMalu-massage●
Diep ontspannende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van verwarmde olie en orangmalu ofwel yogi-mannetjes. Dit zijn houten beeldjes, die ook wel huilende boeddha genoemd worden. De yogi-man staat symbool voor bescheidenheid en innerlijke kracht.
Tijdens de massage ontstaat een diepe rust waardoor je in staat bent negatieve energie los te laten en zo ruimte te maken voor positiviteit en geluksgevoelens.
60 minuten/€50

Gemberkompressen
Dat gember geneeskrachtige eigenschappen heeft, is al langer bekend. Het helpt onder andere bij verkoudheid, verzacht keelpijn en werkt ontgiftend. Wij kennen het gebruik van gember vooral in thee en om gerechten te kruiden. Het kan ook gebruikt worden bij een massagebehandeling met warme kompressen. Kompressen worden op het lichaam gelegd en door de verwarmende en zuiverende werking van gember krijgt de bloedcirculatie een boost en het wordt het immuunsysteem versterkt.
60 minuten/€50

Zet jouw drukte op pauze en maak een afspraak:
RUSTPUNT●
Auwegemvaart 50
2800 Mechelen
0473/978967

Er zijn ook verschillende abonnementen beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie.