Massages & behandelingen●

hand1

Deze handen –
Ik heb handen die graag iemand zouden aaien. Al is af en toe eens zwaaien ook een goed begin
-Jaap Robben-

Een warme aanraking zorgt voor diepe ontspanning

Wegens renovatiewerken zijn de openingsuren aangepast en dit tot eind mei. Hierdoor kan het zijn dat je even geduld nodig hebt, vooraleer er een plaatsje vrij is. Check regelmatig de agenda voor vrijgekomen plaatsjes 🙂

Energetische massage
Een zachte, ontspannende lichaam-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen. Door zachte effleurages of strijkingen verdwijnen spanningen en wordt de energie in lichaam en geest in balans gebracht.
60 minuten/€65
90 minuten/€80

Marma-massage●
Energetische massage waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillenden marmapunten op het lichaam. Deze oosterse behandeling maakt deel uit van de Ayurveda. De verschillende drukpunten staan elk in verbinding met een orgaan of lichaamsfunctie. Deze diep ontspannende massage, waarbij 50 marmapunten aan bod komen, brengt het energetische lichaam in balans.
60 minuten /€65

Zorgmassage●
Zorgmassage is aparte vorm van massage. Deze werd ontwikkeld voor o.a. kankerpatiënten en mensen met chronische ziekte of pijnklachten, denk hierbij aan fibromyalgie, reuma, CVS, … maar ook mensen zonder gezondheidsproblemen kunnen genieten van deze zachte en diepontspannende massage.
Bij zorgmassage wordt gewerkt met zachte aanrakingstechnieken om stress en spanningen te laten wegstromen en pijn te verlichten. Er wordt rekening gehouden met je gezondheidstoestand en je energieniveau, de duur en intensiteit van de massage worden hierop afgestemd. Zorgmassage is geen medische behandeling en geeft geen genezing maar levert wel een positieve bijdrage aan de levenskwaliteit ongeacht de herstel of ziektefase waarin je zit.
Tijdens een kort intake-gesprek bekijken we samen hoe we de massage het beste op jouw noden kunnen afstemmen, zodat je ten volle kunt genieten van deze bijzondere massage.
Duur 60 minuten/€65

Aroma Balance massage●
De Aroma Balance massage is een zachte en bijzonder massage, waarbij elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Bij deze massage wordt gewerkt met 8 verschillende essentiële oliën, afkomstig van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. De Aroma Balance massage vermindert stress, boost het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreacties en brengt balans tussen lichaam en geest. Bij deze massage wordt vooral op de rug, hoofd, voeten en handen gewerkt. (Hou er rekening mee dat er ook olie in het haar komt).
Ervaar de heerlijk aromatische geuren van deze bijzondere massage.
60 minuten/€65

Edelsteenmassage met rozenkwarts
Door gebruik van warme olie en verwarmde edelstenen geeft deze lichaamsmassage een diep ontspannend resultaat. De helende kracht van rozenkwarts brengt evenwicht, werkt kalmerend en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie
60 minuten/€65

Herbal Body – lichaamsmassage met kruidenstempels●
Zachte en verwarmende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van Thaise kruidenstempels. De stempels bevatten o.a. kurkuma, citroengras, tamarindebladeren, pompelmoesschil, limoenblaadjes en gember. Deze werking van deze bijzondere kruidenmengeling zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en activeert de stofwisseling. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Laat je meevoeren door de heerlijke geuren van deze kruidenstempels en waan je even op vakantie in het Verre Oosten.
75 minuten/€80

Herbal Earth -Voetmassage met kruidenstempels
Een zachte vorm van voetreflex die zowel ontspannend als stimulerend werkt. Ook de onderbenen krijgen een ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels met o.a. lavendel, kamille, passiflora en kamfer.
60 minuten/€65

OrangMalu-massage
Diep ontspannende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van yogi-mannetjes. Dit zijn houten beeldjes, ook wel huilende boedha genoemd. Deze staan symbool voor bescheidenheid en innerlijke kracht. Tijdens de massage ontstaat een diepe rust waardoor je in staat bent negatieve energie los te laten en zo ruimte te maken voor positiviteit en geluksgevoelens.
60 minuten/€65

Jin Shin Yutsu
Een eeuwenoude Japanse behandeling op energiepunten die op de kleren gebeurt. Door verbinding te maken tussen bepaalde energiepunten op het lichaam, lossen blokkades op en kan energie weer vrij stromen. Zit je niet lekker in je vel? Wil je tot rust komen maar hou je niet van massages of gesmeer met olie op je lichaam? Dan is deze energetische behandeling iets voor jou.
60 minuten/€65

Zet jouw drukte op pauze en maak een afspraak:
RUSTPUNT●
Auwegemvaart 50
2800 Mechelen
0473/978967
info@rustpuntmechelen.com