Coaching

Zit je met vragen? Wil je graag weten waarom bepaalde zaken steeds op dezelfde manier weer op je pad terugkomen? Wil je oude patronen doorbreken, zaken loslante die niet (meer) zo waardevol voor je zijn?
Met de schrijf- en kleurtherapie van de Groenhovemethode ont-dekken we samen hoe je dit kunt doen. Deze methode maakt het onbewuste zichtbaar, je krijgt een andere kijk op gewoontes en patronen die jou niet (meer) dienen.
Het onbewuste wordt zichtbaar door het werken met kleurtjes want als je hoofd het zelf had kunnen ontcijferen, had het dat vast wel al gedaan.

behandelingen en massagescursussen en workshops

Groenhove-methode

Wat is dat?

De Groenhove-methode is een  kleur- en schrijftherapie die antwoord geeft op onbeantwoorde vragen.

Als Groenhove-coach maak ik het onbewuste zichtbaar en dit  door gebruik van de 16 kleuren van de Groenhovemethode.

Voor wie ?

Voor iedereen die inzicht wil krijgen in bepaalde situaties, bewust wil worden van gebeurtenissen en omstandigheden die je blokkeren en hoe je hier positief mee kunt omgaan.

Wat nog?

Een individuele sessie duurt ongeveer een uur en heeft de bedoeling

  • evenwicht te brengen.
  • tot een innerlijke rust te komen.
  • zelfvertrouwen en geloven in hun eigen kunnen te stimuleren.
  • Sterker in het leven te staan.

Vind je eigen rustpunt

Massages en behandelingen

Ben je toe aan een heerlijk uurtje me-time. Wil je graag even helemaal tot rust komen en stress en spanningen laten afstromen. Of gewoon even relaxen. Plan nu jouw Rustpunt-moments in en maak een afspraak voor een van de zalige Rustpunt-massages.

massages en behandelingen

Workshops en cursussen

Praktische tips om stress te lante afstromen en op te laden met positieve vibes. Alles over chakra-energie en hoe dit jou kan helpen om een Rustpunt te zijn en blijven in het midden van de storm. Zelf een heerlijke massage kunnen geven aan je familie of in je eigen praktijk. Bekijk het aanbod boeiende workshops & cursussen en word zelf een Rustpunt.

cursussen en workshops

Cadeaubonnen en abbonementen

Wil je graag een Rustpunt-moment cadeau doen? Dat kan met een Rustpunt-cadeaubon. Ben je zelf fan van de heerlijke massages en wil je graag genieten met een leuke korting? Bekijk hier snel het aanbod cadeaubonnen en abonnementen.

abbonementen

Mijn doel is…

 

Mensen helemaal tot rust brengen, is wat ik dagelijks mag doen. Met fijne massages, leuke, praktische workshops en boeiende cursussen zet ik jouw drukte op pauze..

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig of de Groenhovemethode iets voor jou is? Heb je graag wat meer informatie over wat het kan betekenen voor jou? Of wil je graag een afspraak maken? Laat het me weten, ik ben er voor jou en zal al jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

cursussen & workshopsboek nu online