Cursussen & Workshops

Naast heerlijke massages kun je bij Rustpunt ook terecht voor boeiende cursussen en workshops. Ook hierbij staat tot rust komen centraal.

behandelingen en massagescoaching

Vind je eigen rustpunt

Wat veroorzaakt stress en onrust bij jou en belangrijker: hoe zet je onrust om naar naar rust? Volg een van de praktische Rustpunt-workshops of cursussen en leer hoe je dit kunt ombuigen, op welke manier je rust kunt vinden en vasthouden in turbulente tijden. Door de kennis die je opdoet, word je zelf een expert in het vinden van je eigen Rustpunt.

Ons aanbod

Cursus

Vind je eigen Rustpunt.

In dit traject neem ik je mee op reis doorheen de 7 basischakra’s en ontdekken we samen hoe dit jouw leven zal veranderen.

aanmelden

Workshop

Relax – Release – Reload

Korte en zeer waardevolle worskop waar ik je laat zien hoe je van onrust naar rust kunt gaan in 3 stappen. Je hebt meteen resultaat met de vele praktische tips die tijdens deze workshop worden meegegeven.

aanmelden

Cursus

Energetische Massage

Een energetische massage is een zachte massage met lange strijkingen (effleurages). Het doel van deze fijne massage is de levensenergie goed te laten stromen. Door de zachtheid van de behandeling worden eventuele energetische blokkades opgeheven en wordt er plaats gemaakt voor een gevoel van diepe rust.

aanmelden

Mijn doel is…

 

Mensen helemaal tot rust brengen, is wat ik dagelijks mag doen. Met fijne massages, leuke, praktische workshops en boeiende cursussen zet ik jouw drukte op pauze..

Contact

Nieuwsgierig geworden naar een van de cursussen of workshop maar heb je nog een vraag? Laat het me weten, ik beantwoord met veel liefde al je vragen.

coachingboek nu online