Behandelingen & Massages

In de dagelijkse drukte vergeten we makkelijk om een rustmoment voor onszelf in te plannen, er is altijd wel iets dat nog gedaan moet worden of onze aandacht nodig heeft.

Zeg STOP en zet jouw drukte op pauze!

boek nu online

Massages

Bekijk hier ons aanbod van alle behandelingen en massages.

Energetische massage

Een zachte, ontspannende lichaam-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen. Door zachte effleurages of strijkingen verdwijnen spanningen en wordt de energie in lichaam en geest in balans gebracht.

60 minuten…………………………………………………………….€65
90 minuten…………………………………………………………….€80

60 minuten…….€65
90 minuten…….€80

boek nu online

Marma massage

Energetische massage waarbij druk wordt uitgeoefend op verschillenden marmapunten op het lichaam. Deze oosterse behandeling maakt deel uit van de Ayurveda. De verschillende drukpunten staan elk in verbinding met een orgaan of lichaamsfunctie. Deze diep ontspannende massage, waarbij 50 marmapunten aan bod komen, brengt het energetische lichaam in balans.

60 minuten…………………………………………………………….€65

60 minuten…….€65

boek nu online

Duo-massage

Bij Rustpunt kunnen je nu samen ontsnappen aan de dagelijkse stress met een hemelse duo-ontspanningsmassage.  De massagtafels staan naast elkaar in de ruimte en de massages lopen ongeveer synchroon waardoor jullie samen dezelfde heerlijke beleving ervaren.
De massage duurt ongeveer een uur en daarna is er nog even tijd om bij te komen en te genieten van de aangeboden versnaperingen (thee, water, fruit, noten).
Een duo-massage is een fijne beleving om samen te doen met partner, vriend, vriendin, zus, … Ook leuk en origineel om cadeau te doen.

De Rustpunt duo-massage is altijd op afspraak. Neem contact op voor de mogelijkheden en/of afspraak.  Mits supplement ook mogelijk op verplaatsing. 

70-90 minuten (prijs voor 2 personen)……………………………….€150

Aroma Balance massage

De Aroma Balance massage is een zachte en bijzonder massage, waarbij elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Bij deze massage wordt gewerkt met 8 verschillende essentiële oliën, afkomstig van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. De Aroma Balance massage vermindert stress, boost het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreacties en brengt balans tussen lichaam en geest. Bij deze massage wordt vooral op de rug, hoofd, voeten en handen gewerkt. (Hou er rekening mee dat er ook olie in het haar komt).
Ervaar de heerlijk aromatische geuren van deze bijzondere massage.

60 minuten…….€65

60 minuten…………………………………………………………….€65

boek nu online

Edelsteenmassage met rozenkwarts

Door gebruik van warme olie en verwarmde edelstenen geeft deze lichaamsmassage een diep ontspannend resultaat. De helende kracht van rozenkwarts brengt evenwicht, werkt kalmerend en bevordert eigenliefde en zelfacceptatie

60 minuten…………………………………………………………….€65

boek nu online

OrangMalu-massage

Diep ontspannende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van yogi-mannetjes. Dit zijn houten beeldjes, ook wel huilende boedha genoemd. Deze staan symbool voor bescheidenheid en innerlijke kracht. Tijdens de massage ontstaat een diepe rust waardoor je in staat bent negatieve energie los te laten en zo ruimte te maken voor positiviteit en geluksgevoelens.

60 minuten…………………………………………………………….€65

60 minuten…….€65

boek nu online

Herbal Earth -Voetmassage met kruidenstempels

Een zachte vorm van voetreflex die zowel ontspannend als stimulerend werkt. Ook de onderbenen krijgen een ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels met o.a. lavendel, kamille, passiflora en kamfer.

60 minuten…………………………………………………………….€65

60 minuten…….€65

boek nu online

Rustpunt Energetic Flow

Een dynamische behandeling waarbij het de bedoeling is blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat er weer stroming ontstaat. De Energetic Flow duurt 70 tot 90 minuten en bestaat uit accupressuur, pulsing, stretching en er wordt gebruik gemaakt van essentiële olie, edelstenen, klankschalen en andere fijne instrumenten.

70-90 minuten ……………………………….€90

boek nu online

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is heel bijzonder en behoort tot de mooiste periodes in het leven van een vrouw. Het lichaam dat nieuw leven draagt, verdient tijdens de zwangerschap best wat extra aandacht. De zwangerschap zorgt immers voor nogal wat lichamelijke verandeirngen en dit brengt soms een aantal ongemakken met zich mee. Een zwangerschapsmassage kan deze ongemakken verlichte. Het is een weldaad voor de zwangere vrouw waarvan ook het kindje volop kan meegenieten. De massage gebeurt in zijligging en is door de zachtheid diepontspannend voor mama en baby en stimuleert de bloedsomloop.

60 minuten…………………………………………………………….€65

60 minuten…….€65

boek nu online

Zorgmassage

Zorgmassage is aparte vorm van massage. Deze werd ontwikkeld voor o.a. kankerpatiënten en mensen met chronische ziekte of pijnklachten, denk hierbij aan fibromyalgie, reuma, CVS, … maar ook mensen zonder gezondheidsproblemen kunnen genieten van deze zachte en diepontspannende massage. Bij zorgmassage wordt gewerkt met zachte aanrakingstechnieken om stress en spanningen te laten wegstromen en pijn te verlichten. Er wordt rekening gehouden met je gezondheidstoestand en je energieniveau, de duur en intensiteit van de massage worden hierop afgestemd. Zorgmassage is geen medische behandeling en geeft geen genezing maar levert wel een positieve bijdrage aan de levenskwaliteit ongeacht de herstel of ziektefase waarin je zit. Tijdens een kort intake-gesprek bekijken we samen hoe we de massage het beste op jouw noden kunnen afstemmen, zodat je ten volle kunt genieten van deze bijzondere massage.

60 minuten…………………………………………………………….€65

boek nu online

60 minuten…….€65

60 minuten…….€65

Ik zal mij even

voorstellen

 

Sinds 2016 sta ik dagelijks in mijn gezellige praktijk Rustpunt Mechelen, waar ik mensen met rust laad. Lees verder als je benieuwd ben hoe ik dit doe en hoe ik heb ontdekt dat juist dat mijn talent is.

over rhea

Contact

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen om je drukte op pauze te zettten?
Heb je een vraag of opmerking? Een leuke suggestie?
Vul het contactformulier in en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

cursussen & workshopsboek nu online