Nieuws●

17/03/2020
Corono-virus update
calm2
Lieve Rustpunt-bezoekers,
Na een consultatie van de sector en veiligheidsexperten pleit de ‘Belgische Massage Federatie’ voor sluiting van alle massagesalons. De gezondheid van de klanten en de masseurs moet primeren.
 
Als massagetherapeute is lichamelijk contact eigen aan mijn beroep. ‘Social distancing’ en dus veilig werken is bijna niet mogelijk en daarom zal de praktijk de volgende weken gesloten zijn.
 
Iedereen die een afspraak heeft in de komende weken krijgt van mij een telefoontje of een mail.
 
In april is Rustpunt Mechelen er weer om jullie met rust te laden 😊
 
Blijf gezond en draag zorg voor elkaar 💞
13/03/2020
Corona-virus update
bmf

Door de uitzonderingsmaatregel voor de massagesector, kun je komende tijd gewoon bij Rustpunt Mechelen terecht voor een ontspannende massage.

Maak nu een afspraak en ga van stress naar relax in 60 minuten, een minimale inspanning voor een maximaal resultaat 😊

 

12/03/2020

‘Oh, moet ik mijn schoenen uitdoen?’

Dat is een vraag die vaak gesteld wordt als ik, blootvoets, de deur open. Ik loop thuis namelijk altijd op blote voeten rond, heerlijk vind ik dat. Met schoenen aan voel ik me altijd een beetje opgesloten.
Nu, uiteindelijk is het bij een Rustpunt-bezoekje wel de bedoeling dat je je schoenen uittrekt, maar je mag eerst rustig binnenkomen.

Is dat nu eigenlijk gezond, zo blootvoets door het leven gaan?
Ja, het is goed om veel op blote voeten rond te lopen, het optimaliseert de bloedsomloop en versterkt je evenwicht wat dan ook weer goed is voor een betere lichaamshouding. Het wordt als zeer ontspannen ervaren om blootvoets in de natuur te wandelen, het is een heerlijk gevoel om met blote voeten door het warme zand te stappen of door een met ochtendauw beneveld grasveld (dat vind ik toch 😉)

Maar er zijn ook wel wat nadelen. Zo wordt blootvoets sporten niet aangeraden omdat je lichaam dan niet de juiste ondersteuning krijgt. Als je buiten op blote voeten rondloopt, is er natuurlijk altijd kans om in iets scherps of puntig te stappen en zo jezelf te verwonden. Of je trapt in iets ‘viezigs’ wat ook niet zo fris of aangenaam is.

Op blote voeten of met schoenen, onze voeten dragen ons de hele dag, ze verdienen af en toe dus best een verwen-moment. Masseer ze even kort als je je schoenen hebt uitgedaan, neem af en toe een lekker voetbadje, smeer ze in met een voedende lotion. Of maak een afspraak voor de Herbal Earth voetmassage bij Rustpunt Mechelen, een zachte massage van voeten en onderbenen waarbij gebruik gemaakt wordt van warme olie en kruidenstempels, een heerlijk verwenmoment voor je voeten en voor jezelf.
(Nu met leuke korting voor nieuwe en bestaande klanten)

JulieLandrieu_Mechelen_Rustpunt_20190708_0139-Exphires

23/01/2020
Nieuw bij Rustpunt: Zorgmassage

zorg

Zorgmassage is aparte vorm van massage. Deze werd ontwikkeld voor o.a. kankerpatiënten en mensen met chronische ziekte of pijnklachten, denk hierbij aan fibromyalgie, reuma, CVS, … maar ook mensen zonder gezondheidsproblemen kunnen genieten van deze zachte en diepontspannende massage.

Bij zorgmassage wordt gewerkt met zachte aanrakingstechnieken om stress en spanningen te laten wegstromen en pijn te verlichten. Er wordt rekening gehouden met je gezondheidstoestand en je energieniveau, de duur en intensiteit van de massage worden hierop afgestemd.
Zorgmassage is geen medische behandeling en geeft geen genezing maar levert wel een positieve bijdrage aan de levenskwaliteit ongeacht de herstel of ziektefase waarin je zit.

01/01/2020
hpny2
18/12/2019

Rustpunt Mechelen zet in deze periode niet enkel je drukte op pauze maar ook je cadeautjes-stress.

Naast cadeaubonnen kun je bij Rusptunt Mechelen namelijk ook terecht voor andere fijne kerstgeschenkjes, zoals oorbellen, handcreme, bodylotion, …

 

Geef gerust een seintje als je meer info wenst of spring even binnen in de praktijk.
Komende dagen past dit best op:
Donderdag 19/12/2019 van 17u tot 19u
Vrijdag 20/12/2019 van 17u tot 19u
Maandag 23/12/2019 van 15u tot 20u

Past geen van deze data? Geef me een seintje dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

02/12/2019
Rustpunt-bezoekers vragen soms al eens: waar heb je dat toch allemaal geleerd, Rhea? Enthousiast antwoord ik dan: Bij van Jeanine en Jef van Zonnestreel.
 
Ik volg nog steeds cursussen, er is immers zoveel boeiends om je in te verdiepen.
 
Zo volg ik momenteel een opleiding over De Groenhove-methode. De Groenhoeve-methode gebruikt kleuren om het onderbewuste bewust te maken, kleuren beïnvloeden ons en kunnen ons helpen keuzes te maken.
 
Deze methode heeft ook mij geholpen om tot inzichten te komen en te zien door welke oude overtuigingen ik me liet tegenhouden. Hierdoor vond ik de kracht om zaken aan te pakken en te veranderen.
 
Volgend jaar kun je ook bij Rustpunt Mechelen terecht om via de Groenhove-methode ofwel de kleuren te ontdekken wat jou tegenhoudt om in je kracht te staan.
 
Nieuwsgierig? Mijn lerares, Jeanine, schreef een boeiend boek over de Groenhove-methode. Ontdek nu zelf welke invloed kleuren op jouw leven hebben. Meer info op http://www.groenhovemethode.be
 
Verkrijgbaar vanaf 12 december
kleur
27/11/2019

Tineke van Lifestylebooking.be kwam langs bij Rustpunt Mechelen om de nieuwe hydramassage uit te proberen. Ze vond het een bijzondere, relaxerende en verbindende massage. Lees alles over haar ervaring in dit artikel

Ben je ook benieuwd naar deze heerlijke massage? Laat je meevoeren op de flow van de hydramassage met een leuke korting via de deals van Lifestylebooking.be.

09/11/2019

Nieuw bij Rustpunt: Hydra-massage

Een bijzondere en verwarmende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal warmwaterkussen.

De combinatie van de massage en de warmte van zorgt voor uiterst rustgevende ervaring waarbij je het gevoel hebt te drijven. Het hele lichaam wordt behandeld terwijl je gewoon op je rug blijft liggen. Ideaal voor mensen die moeilijk of niet graag op hun buik liggen.

Door de zachtheid en het verwarmend effect is deze massage ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Bij Rustpunt Mechelen wordt deze massage enkel bij vrouwen gedaan.

zacht4
03/11/2019

Het gevoel als je beseft hoeveel geluk je hebt dat je van je passie je werk hebt kunnen maken en dan krijg je er op 1 dag nog eens twee hele mooie reviews bovenop:

Weerom genoten van zo’n heerlijke massage ; Rhea is heel aangenaam en vlot in de omgang, je voelt je er altijd zeer welkom !!! Met heel veel liefde en overgave verzorgt Rhea een deugddoende massage, ik voel me weer als nieuw ! Nog eens bedankt Rhea, ik kom zeker gauw terug !!!
Kris•2 dagen geleden

Rea is een passioneel therapeut die perfect je lichaam aanvoelt. Deze massage heeft mij heel goed gedaan. Ik ging met meer energie en compleet ‘zen’ naar buiten en geniet nog altijd na
Xandra•2 dagen geleden
(alle reviews van Rusptunt-bezoekers kun je hier nalezen: https://www.treatwell.be/salon/rustpunt-mechelen/ )

Ik ben heel dankbaar voor al het moois dat ik mag be-leven 💞

05/10/2019
Lifestylebooking testte de marmamassage en noemt het een echte aanrader (ik geef ze groot gelijk 😉). Lees hier de beleving en maak een afspraak om deze zalige behandeling zelf te ervaren.
JulieLandrieu_Mechelen_Rustpunt_20190708_0068-Exphires
20/09/2019

Over de voordelen van een massage is al veel geschreven. Ik heb er zelf ook een lijstje van. Het brengt lichaam en geest in balans, boost je immuunsysteem, verbetert de bloedsomloop…

Er wordt zelfs wetenschappelijk onderzoek naar gedaan: zo onderzocht Dr. Rappaport van het Cedars-Sinai medical center in Los Angeles de veranderingen in bloedwaarden bij mensen die regelmatig een massage ondergaan. De Universiteit van Maastricht onderzocht het effect van regelmatige stoelmassages op de werkvloer. Een andere studie bewijst dan weer het gunstige effect van sportmassage op beschadigde spiercellen (Dr. Tarnopolsky).

Als een Rustpunt-bezoeker helemaal ontspannen van de massagetafel afkomt en opgeladen weer naar huis gaat, zie ik het effect van een deugddoende massage met mijn eigen ogen en daar is helemaal geen wetenschappelijk onderzoek voor nodig 😊

JulieLandrieu_Mechelen_Rustpunt_20190708_0129-Exphires

 

15/09/2019
Nu beschikbaar bij Rustpunt Mechelen:
De Rustpunt-Pauzekaart, abonnementen in verschillende formules met een leuke korting. Klik hier voor meer informatie
18/08/2019
thank-you-A944086_1920
Mede dankzij Lifestylebooking.be lukte het mij om van bijberoep naar hoofdberoep te gaan en zij schreven er een leuk artikel over. Klik hier om het te lezen.
Ik wil iedereen bedanken die heeft geholpen om mijn droom waar te maken: mijn gezin, vrienden, familie. En natuurlijk alle Rustpunt-bezoekers,  bedankt voor jullie bezoeken, fijne gesprekken, mooie reviews en lovende woorden.
 

Merci 🙏

 

22/07/2019
parasolEen uurtje ontsnappen aan de hittegolf die eraan komt deze week? Kom afkoelen bij Rustpunt Mechelen, waar de temperatuur altijd aangenaam is ☀️
17/07/2019
holidays-1

Ben je toe aan vakantie maar is het nog even wachten? Of ben je net terug en wil je graag het vakantiegevoel vasthouden?

Ga heerlijk een uurtje in vakantie-modus bij Rustpunt Mechelen.
Boek nu een afspraak voor weldadige massage en zet jouw drukte op pauze.

 

17/05/2019
IMG_6338a.jpg

We worden de hele dag door onze voeten gedragen dus we kunnen maar beter goed voor ze zorgen. Verwen ze met de ‘Love-your-feet- voetmassage’, een heerlijke verwennerij voor je voeten.

We beginnen met een zachte scrub waarna de voeten lekker zacht aanvoelen. Na de scrub volgt een zalige massage waar niet alleen de voeten maar ook de onderbenen de nodige aandacht krijgen.

Na deze behandeling loop je op wolkjes. De footcare-set van Greenland Bodycare t.w.v. €17,50, krijg je mee naar huis. Zo kun je thuis ook nog zorgen voor heerlijke frisse zomervoeten.

16/05/2019

Er komen in mijn praktijk best wel wat oudere mensen over de vloer, of liever op de massagetafel.

Sommigen zijn helemaal in een hernieuwde fleur van hun leven omdat ze na vele jaren twijfelen de stap hebben gezet om eindelijk eens die danslessen te gaan volgen of na jaren alleen te zijn geweest een nieuwe liefde in hun leven hebben. Anderen zijn dan weer helemaal gestresseerd want ‘het is niet omdat ik op pensioen ben, dat ik ook veel tijd heb’.

Maar sommigen eenzaam met nood aan een babbel en een warme aanraking. ‘Soms zou ik je gewoon even willen vastpakken’ zei een Rustpunt-bezoeker eens tegen mij. Dat raakte mij en ik hoop vurig dat, als ik eenmaal wat ouder ben, er iemand in de buurt is die mij een dikke knuffel geeft. En dit bij voorkeur dagelijks.

old-couple-2313286_1920
01/05/2019

Als je een massage laat doen, geef je je nogal bloot aan je masagetherapeut(e). En dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Sommige mensen schamen zich voor hun lichaam, terwijl anderen zich zonder veel gêne uitkleden.

Rustpunt-bezoekers zijn er in alle maten en kleuren. Jong en niet meer zo jong, dik, dun, stevig of mals, lang, kort, breed, wit, roze, geel, bruin, zwart….

Elke lichaam is anders. Sommige mensen hebben gespierde kuiten of brede bovenarmen. Sommige lichamen zijn tenger en pezig, andere zacht en met rondingen. Er zijn mensen heel lange vingers die ik fijn kan afstrijken of kleine voeten die bijna in mijn handen passen. Ieder lijf is fijn om onder handen te krijgen.

Elke lichaam vertelt zijn eigen verhaal, is fantastisch, prachtig en uniek. Omarm het en hou ervan. Love yourself!

 

i-love-myself-417267_1920

01/04/2019
Nieuw in de Rustpunt-shop
Blue Bijoux by The Bubble
28/02/2019
zacht20b
01/01/2019
hpny2019b
09/10/2018
thank-you-3690116_1920

Graag wil ik alle Rustpunt-klanten bedanken: door al jullie mooie reviews is Rustpunt Mechelen nu Top Rated 2018 op Treatwell.

Dank aan iedereen die even tijd hebben genomen om de review in te vullen en een fijne commentaar te posten.IMG_5272[2625]

6/10/2018
Greenland bodycare 21-07-17LOGOVanaf nu beschikbaar bij Rustpunt Mechelen: de heerlijke verzorgingsproducten van Greenland Bodycare: Showergel, showermousse, scrubzout, handzeep, handcrème…De webshop laat nog even op zich wachten maar bestellen kan al via mail of contactformulier op de website. www.rustpuntmechelen.com/shop. Je kunt natuurlijk ook langskomen in de praktijk om deze fantastische producten te proberen (testers en beperkt aantal staaltjes beschikbaar), te ruiken en te bekijken.
03/10/2018

Nieuw bij Rustpunt Mechelen: Herbal Body lichaamsmasage met kruidenstempels

Zachte en verwarmende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van Thaise kruidenstempels (met o.a. kurkuma, citroengras, limoenblaadjes en gember) Deze bijzondere kruidenmengeling zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en de aroma’s werken helend en ontspannend, ideaal voor wie gespannen, moe of lusteloos is.

Herbal

Boek nu online en laat je meevoeren door de heerlijke geuren van deze massage.
25/09/2018

Binnenkort verkrijgbaar bij Rustpunt Mechelen: de heerlijke verzorgingsproducten van Greenland Bodycare.

Zoals deze fantastische handcreme lime-vanilla met 95% natuurlijke ingrediënten. Greenland Bodycare, treat your senses naturally

Greenland bodycare 14-07-17LOGO
02/09/2018
MB1

Nu kun je bij Rustpunt Mechelen ook ‘betalen’ met de Mechelenbon.

De Mechelenbon is voor zowel particulieren als bedrijven. U kan kiezen uit
bonnen ter waarde van 5, 10 of 20 euro of je combineert er meerdere voor
een bedrag naar keuze. De bonnen blijven één jaar geldig na aankoopdatum

De Mechelenbon is te koop bij Uit in Mechelen, Hallestraat 2 te 2800 Mechelen.

11/07/2018
Nieuw bij Rustpunt Mechelen: Zwangerschapsmassage
pregnancy-2196931_1920_sepia_2
Zwanger zijn is heel bijzonder en behoort
tot de mooiste periodes in het leven van een
vrouw. Het lichaam dat nieuw leven draagt,
verdient tijdens de zwangerschap best wat
extra aandacht.Boek nu een weldadige zwangerschapsmassage
die door de zachtheid diep ontspannend is voor
mama en baby.

 

 

28/03/2018

Clipboard03
Na het rapen van de paaseitjes weer op adem komen? Dat kan bij Rustpunt Mechelen!
Open op Paasmaandag tot 14u.
24/03/2018
Nu 15% korting op je afspraak bij Rustpunt Mechelen
Klik op Boek Nu, gebruik kortingscode UZAAYOMAPZFW en krijg 15% korting!
(kortingscode enkel geldig bij online betaling)

28471742_414278042367136_2811588638396511704_n

14/03/2018

Dankzij Sum Up kun je nu ook met je bankkaart betalen bij Rustpunt en dat is wel zo makkelijk

sumup

16/02/2018

Nieuwe  bij Rustpunt: Aroma Touch massage
De Aroma Touch massage is een zachte en bijzonder massage, waarbij elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Bij deze massage wordt gewerkt met 8 verschillende essentiële oliën, afkomstig van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. De Aroma Touch massage vermindert stress, boost het immuunsysteem, vermindert ontstekingsreacties en brengt balans tussen lichaam en geest. Bij deze massage wordt vooral op de rug, hoofd en voeten gewerkt. (Hou er rekening mee dat er ook een beetje olie in het haar komt).

Boek nu en ervaar de heerlijk aromatische geuren van deze bijzondere massage.

essential-oils-1433692_1920

11/12/2017

Vorige maand kwam Lien Robberechts van Fitmetlien.com uitblazen bij Rustpunt en ze schreef er een leuk artikel over op haar blog. Klik hier om van haar Rustpunt-moment mee te genieten

lien.jpg

 

10/12/2017 – Kerstcadeautjes

Op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom?
Een Rustpunt-cadeaubon, leuk om te geven en fijn om te krijgen! Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of een bepaalde massage.
Bij elke bon zit een leuk extraatje.

Bestellen kan telefonisch op 0473/978967, via mail (info@rustpuntmechelen.com) of het contactformulier.

14/11/2017 – Feest bij Rustpunt
316447e130344d89faab802a59a2f848--happy-birthday-balloons-happy-birthday-cards

Rustpunt zet al meer dan een jaar druktes op pauze en dat vieren we met een leuke attentie voor elke klant.  Maak nu een afspraak en krijg een extra verwennerijtje (zolang de voorraad strekt)

Enkele reacties van klanten:

‘Het was een zeer aangename sfeer om tot rust te komen. De massage deed al je zorgen vergeten. Het was aan mooie start van de week!’

‘In één woord:zalig!’

‘Een superontspannende massage, ideaal op een vrijdagavond na een drukke werkweek!’

‘Heerlijk ontspannende massage. Een echt rustpunt!’

 

23/10/2017 – Nieuw bij Rustpunt: OrangMalu massage

Ons aanbod werd uitgebreid met de OrangMalu Massage.
Bij deze, diep ontspannende massage, wordt gebruik gemaakt van Orang Malu ofwel Yogi-mannetjes. Dit zijn uit hout vervaardigde beeldjes die hun ontstaan kennen in Indonesië. De beeldjes staan symbool voor bescheidenheid en innerlijke kracht.
Tijdens de massage ontstaat een diepe rust waardoor je in staat bent negatieve energie los te laten en zo ruimte te maken voor positiviteit en geluksgevoelens.

IMG_2587

21/07/2017 – Nu ook online een afspraak maken

Het is nu mogelijk om ook je afspraken online te regelen.
Klik op de Boek nu-knop en je krijgt een overzicht wanneer er plaats is.
Overzichtelijk en makkelijk!

16/06/2017 – Nieuw bij Rustpunt:  Marma-massage

Rustpunt is trots een nieuwe behandenling voor te stellen: de marma-massage.
Dit is een energetische massage gecombineerd met marma-accupressuur. Marmapunten, zijn vitale punten op het lichaam.  Elk marmapunt staat in  verbinding met een orgaan of lichaamsfunctie. Door druk uit te oefenen op deze punten, krijgt het energetische lichaam een reset en geraak je weer in balans.

marma

Een marma-massage duurt ongeveer 60 minuten. Gun jezelf ook een reset en maak een afspraak. Je kunt ons bereiken op 0473/978967, via e-mail: info@rustpuntmechelen.com of via het contactformulier.

06/06/2017 – BMF

Rustpunt is nu ook erkend door de Belgische Massage Federatie! Meer info op www.massagefed.be

belgische-massage-federatie-logo

30/05/2017 – De voordelen van een massage

FB_1

11/05/2017 – Een nieuwe start

Het is even stil geweest bij Rustpunt maar we zijn helemaal terug op een prachtige nieuwe locatie waar we u nog beter kunnen laten genieten van onze massages.

Voortaan  kunt u ons vinden aan de Auwegemvaart 50 in Mechelen.
Een heerlijke plek aan het water. Maak nu je afspraak op 0473/978967, via het contactformulier of per mail op info@rustpuntmechelen.com

Clipboard03

23/11/2016 – Cadeaubonnen

Nu verkrijgbaar bij Rustpunt Mechelen: Cadeaubonnen
De cadeaubonnen zijn beschikbaar voor ieder gewenst bedrag of een bepaalde massage. Bij elke bon zit een klein flesje olie of een potje badzout.

Een Rustpunt-cadeaubon, leuk om te geven en fijn om te krijgen!
Bestellen kan telefonisch op 0473/978967, via het contactformulier of per mail op info@rustpuntmechelen.com