Over Rhea

Na een intensieve opleiding van 3 jaar en veel oefenen op familie en vrienden, startte ik praktijk Rustpunt in november 2016. Dagelijks sta ik in mijn gezellige praktijk een mag ik mensen helemaal tot rust brengen met heerlijke energetische massages, coaching en praktische workshops en cursussen.

behandelingen en massagescursussen en workshops

Over Rustpunt Mechelen

Ik ben Rhea, geboren in Utrecht, voor de liefde geemigreerd naar het verre België. Ik woon in het prachtige Mechelen, dat ligt precies tussen Antwerpen en Brussel

Mensen helpen heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Ook in mijn jobs kwam dit duidelijk naar voren. Niet dat ik in de zorg ging werken, want dat is niet mijn roeping. Maar ik wertke wel altijd op afdeling waar contact met klantene centraal stond. Hoe kon ik deze mensen helpen met hun vraag. Natuurlijk stond in de bedrijven waarvoor ik werkte de winst centraal, uiteindelijk ging het altijd om de centen.

Rond mijn 40e was mijn leven nagenoeg perfect : een goed huwelijk, 3 gezonde kinderen, een prachtige huis, mooie auto voor deur, een paar keer per jaar heerlijk op vakantie, een toffe vriendenkring, geen financiële zorgen, …. Alles om gelukkig te zijn maar dat was ik niet. Ik had geen voldoening of vervulling en wat vaak ‘s avonds huilend op de bank met een glas wijn in de ene hand en mijn andere hand in een bakje chips.

Niets gebeurt zomaar en ik kwam via fijne vrienden terecht bij Zonnestreel, een therapeutisch centrum. Daar leerde ik mezelf weer een stukje beter kennen.

Ik leerde vooral Ja zeggen tegen mezelf en volgde een opleiding tot Chakra-therapeut. Ik begon mijn praktijk Rustpunt waar ik mensen help om de rust in zichzelf te vinden door heerlijke energetische massages, coaching en workshops. Sinds kort geef ik ook de cursus ‘Vind je eigen Rustpunt’ waarin mensen meeneem in de wondere wereld van de chakra-energie. Binnenkort bied ik ook 1 op 1 trajecten aan voor mensen die graag wat dieper op alles in willen gaan.

Ik blijf ook steeds weer investeren in opleidingen, trainingen. Er is immers zoveel boeiends te leren en op mijn beurt weer door te geven.

Alles bij elkaar is dat dus best veel maar ik doe het met hart en ziel en vooral heel veel liefde waardoor het me bijna geen moeite kost 😊

Ging dit alles zonder slag of stoot ? Nee hoor, ik heb soms enorm getwijfeld aan mezelf of ik het wel goed deed of er wel iemand op mij zat te wachten maar telkens kreeg ik weer een duwtje in de goede richting of een teken dat ik precies goed bezig was. En nu doe ik in mijn praktijk precies wat ik zo  graag doe, mensen helpen en ze een rustpuntje geven.

Vind je eigen rustpunt

Massages en behandelingen

Ben je toe aan een heerlijk uurtje me-time. Wil je graag even helemaal tot rust komen en stress en spanningen laten afstromen. Of gewoon even relaxen. Plan nu jouw Rustpunt-moments in en maak een afspraak voor een van de zalige Rustpunt-massages.

massages en behandelingen

Workshops en cursussen

Praktische tips om stress te lante afstromen en op te laden met positieve vibes. Alles over chakra-energie en hoe dit jou kan helpen om een Rustpunt te zijn en blijven in het midden van de storm. Zelf een heerlijke massage kunnen geven aan je familie of in je eigen praktijk. Bekijk het aanbod boeiende workshops & cursussen en word zelf een Rustpunt.

cursussen en workshops

Cadeaubonnen en abbonementen

Wil je graag een Rustpunt-moment cadeau doen? Dat kan met een Rustpunt-cadeaubon. Ben je zelf fan van de heerlijke massages en wil je graag genieten met een leuke korting? Bekijk hier snel het aanbod cadeaubonnen en abonnementen.

abonnementen

“Mijn doel is…”

rust geven

 

Mensen helemaal tot rust brengen, is wat ik dagelijks mag doen. Met fijne massages, leuke, praktische workshops en boeiende cursussen laad ik jou met rust..

Contact

Nieuwsgierig hoe ik jou kan helpen om je drukte op pauze te zettten?
Heb je een vraag of opmerking? Een leuke suggestie?
Vul het contactformulier in en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

cursussen & workshopsboek nu online